Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Sophie Verheij

Gezondheidscentrum De Zorgmolen in Papendrecht biedt nu ook expositieruimte aan voor beeldende kunstenaars. Vanaf 18 januari t/m 31 maart 2013 exposeert de Dordtse kunstenares Sophie Verheij (1968) met 23 schilderijen in de algemene ruimten van Gezondheidscentrum De Zorgmolen.

Sophie Verheij is in 2006 begonnen met schilderen om uitdrukking te geven aan haar innerlijk leven. Schilderen is voor haar een noodzakelijke expressie, waarin zowel dromen als beleving vorm krijgen. Zij schildert van binnenuit. Haar stijl doet soms denken aan outsider art. Haar schilderijen geven een bijzondere invalshoek op het leven. Sophie gelooft dat het leven beleefd moet worden in al zijn facetten. De schilderkunst van Sophie reikt verder dan haar persoonlijke leven, het heeft een universeel karakter.

De expositie is gratis toegankelijk van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur.
Voor meer info: www.sophieverheij.exto.nl

Wilt u als beroeps of amateur beeldend kunstenaar ook exposeren in De Zorgmolen, informeer dan via email bij de Kunstcommissie van De Zorgmolen naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Wanneer?
Van 18 januari 2013 08.00 uur tot 31 maart 2013 17.30 uur
Organisator
de Kunstcommissie van De Zorgmolen
michele@wilsonmensendieck.nl
Locatie:
Gezondheidscentrum De Zorgmolen aan de Poldermolen 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.