Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Fototentoonstelling Anouk van der Zee

Fototentoonstelling Anouk van der Zee

Contact maken met de natuur
Anouk van der Zee (1987) haar hart ligt bij de natuur en de fotografie. Samen met Roef, haar Zwitserse witte herder en trouwe maatje, gaat ze graag op pad om foto’s te maken. Met zijn tweeën de natuur in. Anouk: “Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en een te worden met de natuur.” Want wanneer ze met haar camera en hond buiten is, vergeet ze alles om zich heen. “Het mooiste vind ik het contact maken met de natuur,” legt Anouk uit. “Ik fotografeer puur op gevoel en intuïtie.” En dat Anouk dat buitengewoon goed lukt, blijkt uit haar foto’s. Het is alsof ze versmelt met haar omgeving en echt contact met de dieren weet te maken. “Ze komen vaak ook uit zichzelf naar me toe, alsof ze nieuwsgierig zijn,” vertelt ze enthousiast. Haar portret van een hinde is hier een mooi voorbeeld van. Naast deze foto toont Anouk in het Educatief Streekcentrum Alblasserbos haar mooiste foto’s van de afgelopen drie jaar. Allerlei soorten natuurfotografie komen voorbij; torenvalken, reeën, sprookjesachtige landschappen uit de Dordtse Biesbosch, maar ook wonderlijke taferelen uit haar eigen achtertuin – een klein paradijsje - in de Dordtse binnenstad. Waar Anouk ook komt, ze weet de natuur op haar puurst te portretteren.

Openingstijden op woensdagmiddag 13.00 – 16.00 uur en zaterdag 10.00 – 17.00 uur

Wanneer?
Van 23 januari 2013 00.00 uur tot 23 maart 2013 00.00 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.