Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hip Mode Verkoop voor Ouderen

PAPENDRECHT- Op donderdag 21 maart a.s. verzorgt HIP mode de verkoop van hippe maar vooral ook betaalbare kleding speciaal voor ouderen. De verkoop is van 10.00 uur tot 12.00 uur in het Dienstencentrum aan de P.S. Gerbrandystraat 31 in Papendrecht. Komt u gerust vrijblijvend even kijken of er iets voor u bij is. Voor meer informatie kunt u terecht bij de Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht, telefoon 078-6154741.

Wanneer?
21 maart 2013 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht,
078-6154741.
Locatie:
Dienstencentrum aan de P.S. Gerbrandystraat 31
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.