Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

PvdA-bijeenkomst over de arbeidsmarkt

PvdA-bijeenkomst over de arbeidsmarkt

Vandaag is er een PvdA-bijeenkomst waar tweede Kamerlid Mariëtte Hamer uitleg komt geven over het regeerakkoord en de uitwerking hiervan in de praktijk voor de regio. De arbeidsmarkt zal centraal komen te staan met o.a. hoe vergroot je kansen van jongeren op een baan, WW en sociale zekerheid.

Hiervoor is een unieke locatie beschikbaar waarin een aantal thema’s samenvallen. Voor deze gelegenheid is de bedrijfsschool van Fokker beschikbaar die samen met het LOC Alblasserwaard gevestigd is in het Willem de Zwijgercollege. (Ingang West, parkeergelegenheid aan de zijde van de Beatrixschool.)

Inloop: 19.30 uur, Aanvang: 20.00 uur.

 

Wanneer?
28 februari 2013 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
PvdA Papendrecht
Locatie:
het Willem de Zwijgercollege aan het van der Palmpad
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.