Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Stefan Pop: "Mijn Blauwe Periode"

Stefan Pop: "Mijn Blauwe Periode"

Je ziet het niet meteen, maar Stefan Pop loopt al een poosje mee in het comedy circuit: sinds zijn 15e staat hij regelmatig op het podium van stand-up club Toomler. In zijn tweede voorstelling 'Mijn blauwe periode' gaat het over de macht van internet, Project X, en hoe je voor je leven vast zit aan wat je op het web post.

Sketches, anekdotes en scherpe teksten, soms tot op het absurde af, maar altijd met een harde kern van waarheid. Jong Leuk!

Wanneer?
28 februari 2013 van 20.15 tot 00.00 uur
Locatie:
Van der Palmstraat 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.