Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Mariette Hamer brengt werkbezoek aan Papendrecht

Mariette Hamer brengt werkbezoek aan Papendrecht

Vandaag zal PvdA tweede Kamerlid Mariëtte Hamer een werkbezoek brengen aan Papendrecht waarin ruimte is voor uitleg van het regeerakkoord en de uitwerking hiervan in de praktijk in onze regio.

Het thema arbeidsmarkt zal centraal staan: ‘Hoe vergroot je kansen voor jongeren op een baan’ en ‘ voor werkzoekende 45 plussers is vrijwilligerswerk en bijstand de toekomst’ en ‘laag inkomen? Dan wordt u extra gepakt door dit kabinet?’

Voor deze gelegenheid is een unieke locatie beschikbaar waar de thema’s opleiding en arbeidsmarkt samenvallen. De bijeenkomst wordt gehouden in het Trainingscentrum van Fokker in het Willem de Zwijger College in Papendrecht. Er wordt om 19.15 uur een presentatie en rondleiding gegeven in het Opleidingscentrum van Fokker door de heer Garnaat, hoofd opleidingen. Daarna is er een kort bezoek aan het Lokaal Opleiding Centrum West Alblasserwaard.

Om 20.00 uur begint de discussieavond met Mariëtte Hamer.
Aan de hand van een 3-tal stellingen gaat zij met het publiek in discussie. Om de avond wat luchtig te houden is de lokaal bekende rapper JR de Regelneger bereid gevonden om iedere stelling met een pakkende rap af te sluiten. Het publiek wordt gevraagd om actief mee te doen aan de discussie. Na afloop wordt een inventarisatie gemaakt van de boodschap die de bezoekers uit onze regio mee willen geven naar de Tweede Kamer.

Discussieleider is Cor van Verk uit de PvdA fractie van Dordrecht.

Rondleiding en presentatie Fokker 19.15 uur
Aanvang discussieavond 20.00 uur

 

Wanneer?
28 februari 2013 van 19.15 tot 00.00 uur
Locatie:
Willem de Zwijgercollege Locatie Fokker Trainingscentrum
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.