Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Optreden Slagerij van Kampen

Optreden Slagerij van Kampen

Sticks ’n drums ’n Let it Roll is de nieuwe show van Slagerij van Kampen. De kracht, het ritme en het oergevoel van drums voel je in je vullingen.

Het ongecompliceerde en virtuoze drummen van de vijf slagers leidt het ene moment tot overdonderend energiek ensemblewerk en op andere momenten tot verstilde intimiteit. Niet alleen een feest voor het oor, maar ook voor het oog dankzij de uitgekiende lichtshow. Een denderend concert. 

Wanneer?
23 februari 2013 van 20.15 tot 00.00 uur
Locatie:
Van der Palmstraat 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.