Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sara Kroos 'Voor De Leeuwen'

Sara Kroos 'Voor De Leeuwen'

In haar programma 'Voor de Leeuwen' improviseert Sara Kroos meer, maakt ze meer grappen en is ze meer zichzelf. Ze gaat constant tot het randje: van alle ellende ziet ze de grap in en ze spaart zichzelf niet.

Een vrolijke bende met veel muziek en nog meer humor in haar beste programma ooit.

Wanneer?
22 februari 2013 van 20.15 tot 00.00 uur
Locatie:
Van der Palmstraat 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.