Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Let's Groove: The Sound Of Earth Wind & Fire Sound Of Voices

Let's Groove: The Sound Of Earth Wind & Fire Sound Of Voices

Feestband nummer 1, Earth Wind & Fire, regeerde in de hoogtijdagen van de soul en de disco met een eindeloze rij hits als Fantasy, Let’s Groove, After The Love Has Gone en Boogie Wonderland.

Maurice White en zijn mannen hadden tussen 1975 en 1983 maar liefst twaalf hits in de Nederlandse Top 40! Die prachtige muziek staat centraal in dit concert van Sounds Of Voices. Dat is een grote groep zangers en zangeressen die samen met een ijzersterke band ‘de groove in da house’ brengen. Lekker meezingen, klappen, dansen en schuifelen met de lekkerste en beste soul, stilzitten is onmogelijk!  

Wanneer?
21 februari 2013 van 20.15 tot 00.00 uur
Locatie:
Theater de Willem aan de van der Palmstraat 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.