Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Beleggen voor beginners

Beleggen voor beginners

Wie ondanks de recessie toch zijn/haar geld wil beleggen doet er verstandig aan zich eerst goed te laten informeren. Dit kan tijdens een cursus ‘Beleggen voor beginners’.

Geïnspireerd op ’s werelds meest succesvolle belegger, Warren Buffet, krijgt u in deze cursus antwoord op vragen als: Wat zijn kenmerken van goede bedrijven om in te beleggen? Wat zijn goede momenten om te kopen of verkopen? Welke belangrijke signalen kan men afleiden uit persberichten, jaarverslagen en ander beursnieuws? Een leuke en leerzame cursus voor jong en oud vol met ‘onbetaalbare’ tips en inspiratie.

De cursus Beleggen bestaat uit 4 lessen op de woensdagavond. De kosten bedragen € 80,-. Voor inschrijving kan men terecht op de website of bellen naar het secretariaat.

Wanneer?
Van 30 januari 2013 19.30 uur tot 20 februari 2013 22.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
615 47 64
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.