Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Beginnerscursus Model- en portrettekenen

Beginnerscursus Model- en portrettekenen

Vanaf dinsdagavond 15 januari organiseert Volksuniversiteit Papendrecht  een korte beginnerscursus model- en portrettekenen. In 6 lessen  leert men de beginselen over houdingen en verhoudingen, compositie, lichtval en karakterlijnen. Ook wordt er speciaal aandacht besteed aan handen, ogen, haar en haarlijnen. In eerste instantie werkt men voornamelijk met houtskool. Later kan men dit ook combineren met stift, vetkrijt of Oost-Indische inkt.

De kosten voor deze lessen, inclusief materiaal bedragen € 80,-. Voor inschrijving kan men terecht op de website of bellen naar het secretariaat.

Wanneer?
Van 15 januari 2013 19.30 uur tot 19 februari 2013 21.30 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
615 47 64
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.