Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffieconcert in de serie "Aangenaam Goud"

Koffieconcert in de serie "Aangenaam Goud"

De koffieconcertserie "Aangenaam Goud", georganiseerd door de Culturele Raad Papendrecht in samenwerking met de Rivas, staat op zaterdag 16 februari in het teken van de klassieke piano.

Vier enthousiaste leerlingen van pianopraktijk Jolande Staat uit Dordrecht, te weten Amber de Jong (15), Asmara Smit (14), Joël Oei (16) en Maral Kazikan (15) brengen een gevarieerd klassiek programma met werken van o.a. Bach, Beethoven, Chopin en Fauré. Het viertal pianisten, allen leerling van het Johan de Witt Gymnasium in Dordrecht, heeft de afgelopen tijd onder leiding van hun docente met veel plezier toegewerkt naar dit Koffieconcert. Een gelegenheid als deze vormt een enorme uitdaging voor de leerlingen.
 
Pianodocente Jolande Staat, afgestudeerd aan het Brabants Conservatorium, startte haar lespraktijk bijna 15 jaar geleden. Sindsdien weten velen, jong en oud,  haar te vinden. Hoewel de nadruk in de lessen ligt op Klassieke muziek, is er voldoende ruimte voor andere genres. Daarnaast vormt samenspel, in quatre-mains vorm óf met andere instrumentalisten, regelmatig een aanvulling op de individuele lessen, wat ongetwijfeld tot uitdrukking zal komen op dit bijzondere concert.
 
De toegang is gratis; naast de altijd in grote getale aanwezige bewoners is iedere belangstellende van harte welkom! 
Wanneer?
16 februari 2013 van 10.30 tot 11.15 uur
Organisator
Culturele Raak Papendrecht i.s.m. de Rivas
Locatie:
de Markt
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.