Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Themadienst 'Je hoeft niet bang te zijn' in de Sionskerk

Themadienst 'Je hoeft niet bang te zijn' in de Sionskerk

U bent  van harte uitgenodigd voor een speciale kerkdienst over het thema "Je hoeft niet bang te zijn" in de Sionskerk.

Voorganger zal zijn: Ds. J.C. van Trigt. Na afloop van de dienst bent u welkom om in gebouw de Ark (naast de kerk) nog een kopje koffie of thee te komen drinken. 

Deze kerkdienst wordt voorbereid in samenwerking met de Interkerkelijke Commissie Aangepaste Diensten (ICAP) Papendrecht. We passen de diensten dan aan op onze broeders en zusters met een verstandelijke beperking.

Wanneer?
10 februari 2013 van 09.30 tot 00.00 uur
Locatie:
Sionskerk aan de Rubensstraat 35
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.