Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De Papendrechtse Taalstrijd

De Papendrechtse Taalstrijd

De sectie Letteren van de Stichting Culturele Raad Papendrecht organiseert voor de tweede keer de Papendrechtse Taalstrijd. De bibliotheek vormt die avond weer het decor van een heuse taalstrijd. Teams van drie personen bestrijden elkaar op een aantal onderdelen die te maken hebben met de Nederlandse taal. Spelling, cryptische omschrijvingen, anagrammen, de herkomst van woorden, meerdere aspecten van de taal passeren de revue.

Mensen kunnen zich individueel of als groep van drie inschrijven bij Wendy van der Hoeven. Zij is op dinsdag en donderdag (tot 15.00 uur) telefonisch te bereiken of per e-mail. De inschrijving staat open voor alle inwoners van de Drechtsteden die ouder zijn dan 18 jaar. De kosten bedragen € 2,50 per persoon, te voldoen bij binnenkomst op de avond zelf. U kunt zich tot 1 februari inschrijven.

De avond begint om 20.00 uur; de zaal is open vanaf 19.30 uur. Wie wint de wisselbokaal van de Papendrechtse Taalstrijd, die de eerste keer werd veroverd door Inge Kooijman?

Wanneer?
6 februari 2013 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Wendy van der Hoeven
615 04 96
w.vdhoeven@papendrecht.nl
Locatie:
in de bibliotheek aan de Markt 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.