Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sportgala 2013

Sportgala 2013

Papendrecht huldigt vandaag haar beste sporters én sportvrijwilligers van 2012 tijdens een avondvullend gala in Theater de Willem. De show begint om 19.30 uur.

De organiserende Stichting Sportgala Papendrecht is er wederom in geslaagd een mooi programma samen te stellen. Uiteraard staan de lokale sporters daarbij volop in de schijnwerpers. Tijdens de avond worden in de volgende categorieën prijzen uitgereikt: sportman, sportvrouw, sportploeg, sporttalent en sportvrijwilliger.

Gratis kaarten zijn, zo lang de voorraad strekt vanaf 7 januari verkrijgbaar in het gemeentehuis van Papendrecht.

Wanneer?
6 februari 2013 van 19.30 tot 00.00 uur
Locatie:
in Theater de Willem aan de van der Palmstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.