Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lampion optocht

Lampion optocht

Traditie getrouw organiseert het Oranje Comité Papendrecht een feestelijke lampion optocht ter gelegenheid van de verjaardag van Koningin Beatrix. De optocht zal muzikaal begeleid worden. Alle kinderen (en ouders!) zijn van harte welkom om mee te lopen!

Er wordt verzameld om 18:15 uur op het Marktplein. Om 18:30 uur is het vertrek met Excelsior voorop. Om ongeveer 19:00 uur worden we opgewacht bij Cookers met warme chocolademelk.

Wanneer?
31 januari 2013 van 18.30 tot 00.00 uur
Organisator
het Oranje Comité Papendrecht
Locatie:
op het Marktplein voor het gemeentehuis
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.