Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kookworkshop High Tea

Kookworkshop High Tea

Tijdens een kookworkshop gaat men met een groepje van 8 tot 10 man (of vrouw) de keuken in om gerechten, hapjes en lekkernijen  te leren bereiden, die men vervolgens gezamenlijk aan een gezellig gedekte tafel nuttigt.

Vandaag is de workshop High Tea. Tijdens deze workshop maakt men zoete en hartige lekkernijen die men kan presenteren bij verschillende soorten thee.

De workshop kost € 42,-, inclusief alle ingrediënten en een drankje. Voor inschrijving kan men terecht op de website of bellen naar het secretariaat.

Wanneer?
25 januari 2013 van 18.30 tot 22.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
615 47 64
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.