Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

HD-Filmen met de fotocamera

HD-Filmen met de fotocamera

Diverse moderne fotocamera’s hebben tegenwoordig een geavanceerde filmfunctie voor bewegend beeld in high-definition kwaliteit. Hierdoor kan men in één moment beslissen hoe een situatie wordt vastgelegd.  Zo is men niet alleen fotograaf, maar tevens cameraman (alleen zonder de zware filmuitrusting)! Op deze manier kunnen ook zeer goed presentatiefilmpjes worden gemaakt, die dankzij de HD-kwaliteit geschikt zijn voor projectie op een groot scherm.

In 3 praktijkgerichte lessen wordt geleerd wat men allemaal kan doen met de filmfunctie van de camera en welke instellingen nodig zijn voor optimale resultaten. Onderwerpen als standpunten, opnametechniek, lenskeuze, licht en instellingen komen tijdens de cursus aan bod. Iedere spiegelreflex- of compactcamera met een videofunctie is geschikt en bruikbaar voor de aan te leren technieken. De cursus start op woensdagavond 9 januari om 19.30 uur.

Het cursusgeld bedraagt € 57,50. Voor inschrijving kan men terecht op de website of bellen naar het secretariaat.

Wanneer?
Van 9 januari 2013 19.30 uur tot 23 januari 2013 00.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
615 47 64
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.