Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nieuwjaarsreceptie PvdA

Nieuwjaarsreceptie PvdA

De Papendrechtse afdeling van de PvdA viert haar Nieuwjaarsreceptie in de Landwinkel. Op de bovenste etage is een sfeervolle ruimte. Het bestuur nodigt haar leden en overige belangstellenden uit om het glas te heffen op het nieuwe jaar.

Het nieuwe jaar zal vooral in het teken staan van de voorbereiding voor de verkiezingen in maart 2014. Voorafgaand aan de receptie is er een kort huishoudelijk gedeelte waarin een oproep wordt gedaan aan de leden om mee te doen met het schrijven van het verkiezingsprogramma. Ook kunnen leden zich aanmelden als aspirant fractielid.

Er is voldoende mogelijkheid voor aspirant fractieleden om korte, gerichte cursussen te volgen waarin zij meer kennis kunnen opdoen voor wat betreft de inhoudelijke kant van het raadslidmaatschap van de gemeente Papendrecht.

Belangstellenden die nog geen lid zijn worden uitdrukkelijk uitgenodigd om deze avond bezoeken. Na het korte huishoudelijke gedeelte is er gelegenheid voor een gezellig samenzijn, waarin contacten aangehaald kunnen worden onder het genot van een drankje en een hapje. Voor iedere bezoeker is er bij het afscheid een leuk presentje om mee naar huis te nemen.

Inloop 19.30 uur, Aanvang 20.00 uur.

 

Wanneer?
17 januari 2013 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
PvdA Papendrecht
Locatie:
Landwinkel de Heerlijkheid van Papendrecht, Kerkbuurt 56
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.