Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffieconcertserie: Aangenaam Goud

Koffieconcertserie: Aangenaam Goud
De koffieconcertserie "Aangenaam Goud", georganiseerd door de Culturele Raad Papendrecht in samenwerking met de Rivas, gaat vandaag het seizoen 2013 openen met het "Duo Romanza". Het duo bestaat uit de Papendrechtse lyrisch tenor Werner Pejsa, die in 2009 nog finalist was van het Ouderen Song Festival, en de Dordtse pianist/organist en koordirigent Jan Hol, die de pianobegeleiding voor zijn rekening neemt.
 
Het duo raakt bij hun altijd enthousiaste publiek de gevoelige snaar met meezingers, Nederlands (nostalgisch) repertoire, Belcanto, Operette- en Weense liederen. De toegang is gratis; naast de altijd in grote getale aanwezige bewoners is iedere belangstellende van harte welkom!
Wanneer?
12 januari 2013 van 10.30 tot 11.15 uur
Locatie:
Rivas locatie de Wieken, Noordhoek 20
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.