Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Jopie de Wijs

Expositie Jopie de Wijs

Vanaf zaterdag 3 november is er in de ontvangstruimte ‘de Hooizolder’ een expositie van schilderijen van Jopie de Wijs. Jopie schildert met acryl en olieverf voornamelijk landschappen. Polder, water, dijken en bossen zijn voor haar belangrijk, juist in deze tijd van verstedelijking. Knotwilgen met hun oeroude overleving horende bij het Nederlandse landschap, boeien haar mateloos. In hun knotting worden ze bijna menselijk in hun strijd om het bestaan.

De schilderwijze is soms expressionistisch van opvatting, zowel in vorm als in kleur. De landschappen zijn niet in detail weergegeven maar worden met lange streken en vegen geschilderd.

De expositie is te bekijken tijdens de openingstijden van Landwinkel de Fruitheerlijkheid (zie de website).

Wanneer?
Van 3 november 2012 00.00 uur tot 31 december 2012 00.00 uur
Organisator
De Heerlijkheid van Papendrecht
Locatie:
Kerkbuurt 56
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.