Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie van schilderijen

Expositie van schilderijen

In november en december is deze expositie te bezoeken op woensdagmiddag en zaterdag bij de Natuur en Vogelwacht De Alblasserwaard.

De schilderes stelt zich voor:

Ik ben Henny van Teeffelen - van der Gaag. Geboren te Schiedam in 1936. Als kind was ik al veel bezig met tekenen.  Mijn ouders gaven mij  wat ik nodig had: schetsboek, kleurpotloden, later verf en penselen.

Op de middelbare school werd eigenlijk pas gezien dat ik wel overweg kon met de opdrachten in de tekenles. Ik trouwde en de twee kinderen werden geboren, toen stonden tekenen en schilderen een beetje op de achtergrond.

Maar toch ging het weer kriebelen en volgde ik bij de Volksuniversiteit in Hendrik Ido Ambacht lessen. De laatste 20 jaar heb ik mij  toegelegd op aquarelleren en acryl schilderen.

Ik schilder heel graag bloemen, vogels, vlinders. Laat mij door de natuur inspireren

Open op:
- woensdag van 12.00-16.00 uur en
- zaterdag van 10.00-17.00 uur.

Zie de website voor meer informatie.

 

Wanneer?
Van 3 november 2012 00.00 uur tot 29 december 2012 00.00 uur
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.