Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

30-jarig bestaan modelbouwvereniging

30-jarig bestaan modelbouwvereniging

De modelbouwvereniging Papendrecht viert haar 30 jarige bestaan met een grote demonstratie. De vereniging is in de jaren van haar bestaan inmiddels uitgegroeid tot meer dan 110 leden. Waren het eerst de modelschepen en treinen vertegenwoordigd, tegenwoordig zijn er veel leden welke het rijden met vrachtwagens en militaire voertuigen beoefenen.

Daarvoor heeft de vereniging een schitterend rijparcours van ruim 300 m2 met alles er op en er aan  tot haar beschikking en om dit te kunnen transporteren ook een eigen vrachtwagen. Daarmee is het mogelijk om demonstraties door het hele land te geven.

Op de tentoonstelling welke om 10.00 uur door de burgemeester van Papendrecht wordt geopend en duurt tot 16.00 uur zal heel veel te zien zijn . Buiten het rijparcours, demonstraties met kranen, schepen, stoommachines e.d. wordt er ook aan modellen gewerkt en uiteraard zal er ook een treinbaan staan.

De MBV Papendrecht wil haar 30 jarig bestaan samen met u vieren en daarom is de toegang dan ook gratis

Wanneer?
29 december 2012 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
Modelbouw Vereniging Papendrecht
Locatie:
in sporthal De Donck aan de lange Tiendweg 6
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.