Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Land en Water

Expositie Land en Water

Gezondheidscentrum De Zorgmolen in Papendrecht biedt nu ook expositieruimte aan voor beeldende kunstenaars. Vanaf vrijdag 28 september exposeert Haagse beeldend kunstenaar Gerard Ram met een 15-tal aquarellen en foto’s. Het thema is ‘Land en Water’.

Met een 20-tal foto’s, aquarellen en poëzieregels toont hij de uitgestrektheid van het land. Voortdurend zoekt hij naar locaties met een uitgestrekte horizon. Zijn ultieme plek heeft hij gevonden in dat deel van Nederland dat een eeuwenlange strijd tegen het water voert: Zeeuws-Vlaanderen. Hier vindt hij de inspiratie voor zijn huidige werk, maar ook de indrukwekkende werkzaamheden aan de Zuid-Hollandse kust inspireren hem.

De expositie “Land en Water” is gratis te bezichtigen in de algemene ruimten van Gezondheidscentrum De Zorgmolen. Het centrum is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur.

Wilt u als beroeps of amateur beeldend kunstenaar ook exposeren in De Zorgmolen, informeer dan via email bij de Kunstcommissie van De Zorgmolen naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Wanneer?
Van 28 september 2012 08.00 uur tot 28 december 2012 17.30 uur
Organisator
de Kunstcommissie van De Zorgmolen
michele@wilsonmensendieck.nl
Locatie:
Gezondheidscentrum De Zorgmolen aan de Poldermolen 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.