Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gezins-Kerstfeestviering

Gezins-Kerstfeestviering

Kerstfeestviering voor het hele gezin m.m.v. het muziek- en praiseteam van “De Schuilplaats”, optredens van de “Shelter Vocals” en “Total Praise”, na afloop gezellig samenzijn met koffie/thee en een verrassing.

Wanneer?
25 december 2012 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Evangelische Gemeente De Schuilplaats
Locatie:
Gebouw De Schuilplaats aan de Schooldwarsstraat 50
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.