Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Advents - kerstconcert

Advents - kerstconcert

Vanavond zal er een advents - kerstconcert plaatsvinden in de Bethlehemkerk welke verzorgd zal worden door het bekende Chr. Sliedrechts mannenkoor ‘Ichthus’ en The Martin Mans Formation.

The Martin Mans Formation is zo’n 10 jaar geleden ontstaan vanuit het Chr. Waddinxveens Mannenkoor De Gouwestem en is inmiddels uitgegroeid tot een veel gevraagd mannen ensemble in binnen-  en buitenland.

Het ensemble heeft meegewerkt aan een CD van klaviervirtuozen Martin Mans en Jan Vayne in de Martinikerk in Bolsward, ook werkten ze mee aan diverse TV opnamen. Inmiddels is er naast de cd’s ‘You raise me up’ en ‘The Martin Mans Formation in concert’ een nieuwe kerst cd uitgebracht ‘Born to be King’. Op dit moment behoort het ensemble tot de vaste medewerkenden van de kathedraal-concerten die door heel Nederland worden gehouden.

Het programma voor deze avond bestaat uit diverse kerstliederen, licht-klassiek, gospel, eigentijdse en religieuze muziek. Ook staat er samenzang op het programma. Het orgel en de vleugel zullen beurtelings worden bespeeld door Martin Zonnenberg en Martin Mans. De bekende fluitiste Marjolein de Wit zal zowel solistisch als in de begeleiding te beluisteren zijn, tevens zal de sopraan Ruzanne Nahapetjan een bijzondere bijdrage leveren aan het advents-kerstconcert.

Toegangskaarten kosten € 10,- incl. consumptie. Kinderen tot 12 jaar betalen € 5,-. Kaarten zijn te verkrijgen via de koorleden, telefonisch en de website.

 

Wanneer?
22 december 2012 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Chr. Sliedrechts mannenkoor Ichthus
Locatie:
in de Bethlehemkerk aan de v.d. Palmstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.