Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Come & Sing those Xmas songs

Traditiegetrouw vullen de kerken zich rond deze tijd met mensen die de traditionele kerstliederen een warm hart toedragen. ViViD-Poprock wil andere zanglustigen ook een podium bieden om de wat meer modernere kerstsongs te zingen.

Klassiekers als “Happy Xmas”, “Jingle Bells”, “Last Christmas” “Winter Wonderland” en nog vele hits zullen de revue passeren. Het publiek zal vriendelijk worden verzocht om mee te zingen, maar lekker genieten in uw stoel is natuurlijk ook toegestaan. Het geheel staat onder leiding van Maestro Hendrik-Jan van Dijkhuizen.

De zaal is open vanaf 19.45u.  Kaarten zijn verkrijgbaar bij de ticketshop van de Willem, telefonisch of via de website

Wanneer?
22 december 2012 van 20.15 tot 22.15 uur
Locatie:
Theather de Willem v/d Palmstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.