Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jeanine Erades signeert

Roman: Duivelsblauw
Het is mei 1552. In het Zuid-Franse Toulouse probeert de jonge Sophie zich te ontworstelen aan de invloed van haar vader. Sophie ontdekt dat achter diens succesvolle handel in blauwe verfstof een wereld van fraude en omkoping schuilgaat.

Auteur
Jeanine Erades (1968) woont in Papendrecht. Ze verwerkte haar passie voor Frankrijk in haar historische roman Duivelsblauw. Ze maakte studie van de geschiedenis van Toulouse en de plant waaruit in de 16e eeuw op grote schaal de kleur blauw werd gewonnen. Duivelsblauw is haar debuut.

Vandaag Jeanine Erades te gast bij boekhandel De Gruijter ter promotie van haar roman. Er is gelegenheid om de auteur te ontmoeten en om haar roman te laten signeren.

 

Wanneer?
21 december 2012 van 19.00 tot 21.00 uur
Locatie:
Boekhandel De Gruijter, Brederodelaan 120-122
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.