Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstbingo / optreden De Pontonniers

Kerstbingo / optreden De Pontonniers

Vandaag staat in het teken van het Kerst. Alle bingo liefhebbers kunnen weer hun geluk beproeven met een bingo geheel in kerst stijl. De bingo start om 13.30 uur en een bingokaart per ronde kost € 1,-.

Aansluitend komt van 15.15-16.30 uur het in alom in Papendrecht bekende "Schipperskoor De Pontonniers". Wilt alleen naar het optreden van de "Schipperskoor De Pontonniers" komen dan bent u ook van harte welkom om 15.00uur, entree is gratis.

Vooraf opgeven wordt zeer op prijs gesteld om teleurstelling te voorkomen. U kunt zich opgeven bij Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht, waar u ook terecht kunt voor inlichtingen.

Wanneer?
20 december 2012 van 13.30 tot 16.30 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)
Locatie:
Het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.