Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Hoe krijg ik mijn administratie op orde?

Workshop Hoe krijg ik mijn administratie op orde?

Bij de workshop Hoe krijg ik mijn administratie op orde? wordt ingegaan op eventuele veranderingen in de gezinssituatie (denk aan echtscheiding, overlijden, ziekte etc.) waardoor een ander gezinslid de verantwoordelijk- heid krijgt om de administratie over te nemen. Op zo’n moment komt er veel op die persoon af. De deelnemers krijgen tips en aanbevelingen voor een duidelijk beheersysteem om de administratie te voeren en eventueel aan een ander over te kunnen dragen.

Voor inschrijving kan men terecht op de website of bellen naar het secretariaat.

Wanneer?
19 december 2012 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
615 47 64
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.