Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Riverside Jazz

Riverside Jazz

Op de jazz middagen bij Willaerts, treden verschillende artiesten op. De bezoekers kunnen genieten van een diversiteit aan Jazz stijlen onder het genot van een kop koffie, een mooi glas wijn en smakelijke hapjes. Entree is gratis.

Vandaag zal Franklin Brown optreden.Genre: Soul, jazz & easy listening. Franklin heeft zich de laatste jaren op de grote evenementen hoofdzakelijk laten zien als de man met de grote stem, die zonder moeite de grote hits uit het rijke soul verleden vertolkte of een avond kon maken met zijn onvergetelijke Dance Classics.

De afgelopen jaren is gebleken dat Franklin een echte muzikale duizendpoot is en dat hij naast het poplaire repertoire ook met veel stijl de songs uit het American Songbook vertolkt. Hij brengt de hoogte punten uit het rijke muzikale verleden van het American songbook. Maar ook de grote hits van artiesten als Luther Vandross, Sinatra, George Benson, Michael Bubble en vele andere zullen de revue passeren. Samen met zijn muzikanten laat hij zien dat de muziek van de supersterren van toen voor elke generatie geschikt is en hij doet dat op zijn geheel eigen manier, maar met het gevoel voor show en entertainment dat men van hem gewend is.

Entree gratis
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcel van der Kruit.

Wanneer?
16 december 2012 van 15.00 tot 18.00 uur
Organisator
Marcel van der Kruit
Locatie:
GrandCafe Willaerts, Veerplein 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.