Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Verzamel en ruilbeurs

Een beurs met alle soorten en variëteiten verzamelmateriaal. (geen treinen)

De standhouders zorgen voor een uitstalling van onder andere: postzegels, clips, brieven, speldjes munten, ansichtkaarten, curiosa, flippo's, smurfen, (strip)boeken, telefoonkaarten, eierdopjes, Diddl koningshuis, oud speelgoed, miniatuurauto's, pennen, lucifermerken, AH voetbalplaatjes 2010 items, miniatuurauto's enz.

Ruime gratis parkeergelegenheid aanwezig. Entree is gratis!
Voor meer informatie over tafelreservering bel.

Wanneer?
15 december 2012 van 10.00 tot 15.00 uur
Organisator
De vereniging De Verzamelaars van de Drecht - en Merwestreek
010- 521 67 31
drecht.merwestreek@tiscalimail.nl
Locatie:
in zalencentrum De Palm aan de Van der Palmstraat 3
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.