Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Basiscursus Tekenen en Schilderen

Deze cursus is bedoeld als een oriëntatiemogelijkheid. In de lessen zal vooral aandacht worden besteed aan de beginselen van het tekenen en schilderen.

Om iedere cursist de gelegenheid te geven de eigen mogelijkheden te ontdekken, wordt gewerkt met verschillende technieken en materialen zoals houtskool, potlood, conté, pastel, acryl- en aquarelverf.

Voor het deelnemen aan deze basiscursus is geen uitgesproken tekenaanleg nodig. Veel interesse en wat ervaring - bijvoorbeeld vanuit de schooltijd - zijn al voldoende om de lessen met succes te volgen.

Naarmate u de technieken wat beter onder de knie krijgt, kunt u een keuze maken tussen naar waarneming werken of abstract tekenen of schilderen. De cursus bestaat uit 12 lessen op de dinsdagavonden van 19.30 tot 21.30 uur. De cursusprijs bedraagt € 160 inclusief materiaal.

Voor inschrijving kan men terecht op de website of bellen naar het secretariaat.

Wanneer?
Van 25 september 2012 19.30 uur tot 11 december 2012 21.30 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
615 47 64
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.