Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kookworkshop in de serie Beleef de Italiaanse keuken

Kookworkshop in de serie Beleef de Italiaanse keuken

Vandaag de Workshop: Il cenono (het kerstmenu)
Il cenone, zoals in Italië het kerstdiner wordt genoemd, staat bol van traditionele Italiaanse gerechten. Tijdens deze workshop bereiden we samen een typisch Romeins kerstdiner. Heerlijk luxe gerechten maar ook traditionele gerechten zoals de zuppa di ceci!

U gaat aan de slag om heerlijke gerechten te koken en gaat deze uiteraard zelf ook weer opeten. De gerechten worden zoveel mogelijk bereid met biologische ingrediënten. De Italiaanse chef Federico Tittoni reist met u door streken en seizoenen.

De kosten bedragen € 69,95 per avond inclusief ingrediënten, water, wijn, fris, koffie en thee en de recepten. Opgeven kan via mail, het contactformulier op de website of telefonisch.

Wanneer?
3 december 2012 van 18.00 tot 22.00 uur
Organisator
Astrid Verweij van ItaliaMondo
06 - 20 41 03 66
info@italiamondo.nl
Locatie:
in de Kookstudio van Kookgemak aan de Scheepvaartweg 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.