Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Musical: Alex in Blunderland

Musical: Alex in Blunderland

De voorstelling wordt uitgevoerd door jonge talentvolle Papendrechters en is een flitsende musical over Alex die het gamen niet kan laten. Door een blikseminslag komt hij in de bizarre wereld terecht van verschillende games. Alex neemt u mee op een reis in de avonturenwereld van Indiana Jones, Egypte, piraten, zeemeerminnen en nog veel meer. Dus kom en geniet!

Openingstijden:
19.30 uur (avondvoorstelling)
14.00 uur (middagvoorstelling)

Toegangsprijs: € 2,50

Neem voor kaartjes en meer informatie contact op met Interval.

 

Wanneer?
Van 30 november 2012 14.00 uur tot 2 december 2012 00.00 uur
Organisator
Hannelore van Hamburg
Locatie:
Jeugdcentrum Interval aan de Lange Tiendweg 8a
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.