Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jongerentheater Get Connected

Jongerentheater Get Connected

Vandaag wordt er een theaterprogramma neergezet voor jongeren van 12 t/m 25 jaar. Ben jij geïnteresseerd in het christelijk geloof en hou je van een duidelijke boodschap over het evangelie van Jezus? Kom dan kijken en luisteren.

Het thema is Get Connected. Theatergezelschap No More Lies tourt door Nederland en doet dit weekend Papendrecht aan. Zaal open om 19.15 uur en toegang is gratis.

Zie ook de website.

Wanneer?
1 december 2012 van 19.30 tot 21.00 uur
Organisator
Vrije Baptistengemeente Gemeente
info@baptistenpapendrecht.nl
Locatie:
Burg. Keijzerweg 5
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.