Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop geld en relatie

Workshop geld en relatie

Voor veel mensen zijn geldzaken een lastig onderwerp om met elkaar over te praten. Toch kunnen duidelijke afspraken over de financiën binnen een relatie irritaties of problemen voorkomen.

Tijdens de workshop geld en relatie bij Volksuniversiteit Papendrecht wordt besproken hoe men ergernissen kan voorkomen en hoe er goede afspraken over de financiën kunnen worden gemaakt. Deze bijeenkomst is vanavond en start om 19.30 uur.

Voor inschrijving kan men terecht op de website of bellen naar het secretariaat.

Wanneer?
21 november 2012 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
615 47 64
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.