Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Najaarsconcert Asaf

Najaarsconcert Asaf

Vandaag
geeft het Christelijk Gemengd Koor ASAF uit Papendrecht een najaarsconcert. Het koor staat onder leiding van dirigent Hans van Blijderveen en zal een gevarieerd programma ten gehore brengen. Dit alles zal worden begeleid op het orgel door André de Jager en Jolanda den Houter op hobo.

Aan deze avond zal ook medewerking verleend worden door het Christelijk ‘s Grevelduins Mannenkoor “De Lofzang” uit Sprang-Capelle. Het mannenkoor bestaat ruim 20 jaar en telt ongeveer 60 leden. Al 10 jaar geeft dirigent de heer Dick de Jong leiding aan dit enthousiaste koor. De begeleiding op het orgel is in handen van Gerit Kazen.

De deuren zijn geopend om 19.30 uur en het concert begint om 20.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 7,50 kinderen t/m 12 jaar gratis. Kaarten zijn te bestellen via e-mail, te koop bij evangelische boekhandel Sjaloom, Veerpromenade 18 of aan de kerk op de avond zelf.

Voor meer informatie zie de website

Wanneer?
10 november 2012 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Grote Kerk, Kerkbuurt 80
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.