Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Heropening van Opnieuw & Co

Heropening van Opnieuw & Co

2 november is de feestelijke heropening van Opnieuw & Co Papendrecht – Sliedrecht. Deze winkel is verbouwd en is ruim 200m2 groter geworden. Dit willen we samen met onze klanten vieren en daarom houden we een platen en muziekbeurs van vrijdag 2 tm woensdag 7 november 2012. Er is volop keuze in lp’s, cd’s, muziekinstrumenten enzovoort.

Op zaterdag 3 november is er een live optreden van “Bingorette” een muzikale, humoristische spelshow. Bovendien is er iedere dag 20% korting op een andere productgroep. Dagelijks gratis koffie, thee limonade.

De afgelopen weken is er hard gewerkt om dit filiaal groter en aantrekkelijke te maken, het resultaat is zelfs mooier dan we hadden verwacht. De verbouwing hebben we zoveel mogelijk met onze eigen mensen van Bouman GGZ gedaan.

De grotere kringloopwinkel biedt ook extra werkgelegenheid en plekken voor leerlingen van Praktijkschool De Sprong om hier het vak van detailhandel te leren. De afdelingen huisraad, kleding en meubelen zijn groter geworden waardoor er meer keuze is. Er wordt dagelijks aangevuld waardoor het leuk blijft om regelmatig te komen snuffelen.

Voor meer informatie gaat u naar de website of belt u. 


Openingstijden
Maandag tm vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur
Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur

Wanneer?
Van 2 november 2012 00.00 uur tot 7 november 2012 00.00 uur
Locatie:
Opnieuw & Co Papendrecht – Sliedrecht aan de Ketelweg 61H
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.