Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dienst met Conrad Mbewe

Dienst met Conrad Mbewe

Tijdens de dienst spreekt Conrad Mbewe een gastspreker uit Zambia.

Conrad Mbewe wordt ‘de Afrikaanse Spurgeon’ genoemd en is vanaf 1987 voorganger van de Kabwata Baptist Church in Lusaka, Zambia, Afrika. Tot voor kort was hij ook directeur van de Reformed Baptist Preachers College in Zambia. Hij is eindredacteur van het Reformation Zambia tijdschrift en heeft bijdragen geleverd aan diverse boeken. Daarnaast wordt hij ook veel uitgenodigd om te preken in allerlei landen, waaronder ook Engeland en Amerika. We zijn zeer verheugd dat pastor Mbewe bereid is gevonden naar Nederland te komen. Na de Sola-5 conferentie zal hij een tournee maken door ons land.

Meer informatie over Conrad Mbewe is te vinden op: http://www.conradmbewe.com/

Wanneer?
4 november 2012 van 10.00 tot 00.00 uur
Organisator
Vrije Baptistengemeente Gemeente
info@baptistenpapendrecht.nl
Locatie:
Burg. Keijzerweg 5
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.