Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Drechtschrijvers

Drechtschrijvers

Op 1 november begint Nederland Leest, dé leescampagne van het jaar, in de bibliotheken. Centraal staat het boek ‘De donkere kamer van Damokles’ van W.F. Hermans. De Bibliotheek ZHZO en de bibliotheek A tot Z hebben de handen ineengeslagen en brengen een programma met een Six Word Story-wedstrijd en tal van activiteiten in de vestigingen. Bovendien ontvangen leden van de bibliotheken gratis het boek De donkere kamer van Damokles. Nederland Leest loopt t/m 30 november.

Drechtschrijvers: doet u mee?
Op zaterdag 3 november organiseren de bibliotheken Zwijndrecht, Papendrecht, Alblasserdam, Sliedrecht en Hendrik-Ido-Ambacht een programma rond het thema “Drechtschrijvers”. Er zijn diverse schrijf- en taalworkshops en schrijversmarkten. In Papendrecht:
 

  • Schrijversmarkt lokale schrijvers:  11.30-12.30 uur
     
  • Workshop Six Word Story in Papendrecht:           10.00-11.00 uur 
    (deelname is gratis, inschrijven mogelijk tot 1 november)
     
  • Optreden vocal group “All special”                        11.00-12.00 uur

 

Wanneer?
3 november 2012 van 10.00 tot 00.00 uur
Organisator
Bibliotheek ZHZO
Locatie:
in de bibliotheek aan de Markt 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.