Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open dag peuterspeelzalen

Open dag peuterspeelzalen

Vandaag bent u van harte welkom om een kijkje te nemen op de een van de Wasko peuterspeelzalen.

De peuterspeelzaal is leuk én leerzaam. Vanaf tweeëneenhalf jaar is uw peuter van harte welkom bij één van de Wasko peuterspeelzalen. Om te spelen, en om spelenderwijs te leren. Op de peuterspeelzalen van Wasko kunnen kinderen naar hartelust puzzelen, fietsen, hollen, spelen met auto’s, poppen en verkleedkleren. Ook organiseren de leidsters allerlei activiteiten. Van samen zingen en dansen tot kleien, verven en buiten zandtaartjes bakken. Zo ontdekken peuters steeds meer hoe leuk het is om samen te spelen en samen nieuwe dingen te ontdekken en te leren. Bovendien is de peuterspeelzaal een goede start voor het basisonderwijs. Kinderen die de peuterspeelzaal hebben bezocht, blijken betere resultaten te behalen op de basisschool. Leuk én leerzaam dus.

De kinderen komen twee dagdelen in de week naar de peuterspeelzaal. Soms is echter vier dagdelen beter. Als gesignaleerd wordt dat het kind wat extra begeleiding nodig heeft, worden de ouders geadviseerd te kiezen voor vier dagdelen. Uit onderzoek is gebleken dat kinderen op deze manier een eventuele achterstand kunnen inhalen en gemakkelijker doorstromen naar groep 1 van het basisonderwijs.

We hopen u te mogen begroeten op de volgende peuterspeelzalen:

  • Dribbel, Moerbeihof 3,
  • Nijntje, Douwes Dekkerlaan 3-5,
  • De Kajuit, Zuidkil 51,
  • Het Visje, Mr. Troelstrastraat 100 of
  • Pinkeltje, Rozenstraat 36 

Meer informatie over onze peuterspeelzalen en de peuterspeelzaal in zijn algemeen vindt u op de website.

Wanneer?
3 november 2012 van 10.00 tot 12.00 uur
Locatie:
Zie bericht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.