Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Klaverjassen bij De Zonnebloem

Op vrijdagavond kunt u gezellig een kaartje leggen bij speeltuinvereniging De Zonnebloem. Zowel klaverjassers als jokeraars zijn van harte welkom. Per avond betaalt u € 2,00 eigen bijdrage. Iedere avond wordt een kleine verloting onder de kaarters gehouden. Met kerst wordt er gekaart voor lekkere bout en aan het einde van het seizoen wordt een gezellige slotavond georganiseerd waar ook de prijzen worden uitgereikt.

Wanneer?
28 september 2012 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Speeltuinvereniging De Zonnebloem
Locatie:
in het clubgebouw aan de Lisbloemstraat (achter de Sterflat)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.