Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Papendrecht quiz

Papendrecht quiz

Vandaag organiseert de Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP) in het kader van de dag van de ouderen een gratis Papendrecht quiz.

Tijdens deze gezellige middag werkt men in 6 rondes (allen met 10 meerkeuzevragen) een veelzijdige quiz af waarin alle kanten van Papendrecht op een leuke en ontspannen manier aan bod komen. De gezelligheid staat voorop, maar uiteraard zal de winnaar beloont worden met een leuke prijs! Tussen de rondes door wordt natuurlijk de gelegenheid geboden tot het drinken van een kopje koffie.

Deelname aan de Papendrecht quiz is gratis maar om teleurstellingen te voorkomen horen wij graag van te voren of u komt. U kunt zich opgeven bij de Stichting Welzijn Ouderen (Dienstencentrum), waar u ook terecht kunt voor inlichtingen.

Wanneer?
27 september 2012 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)
Locatie:
Het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.