Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Gezichtsgymnastiek

Onder het motto “hou het strak” geeft Marjolijne Schotman de vrolijke en leerzame workshop gezichtsgymnastiek bij Volksuniversiteit Papendrecht. Het accent van deze sessie ligt op het trainen van de diverse spiergroepjes in het gelaat om zodoende te komen tot een natuurlijke facelift.

In deze 1,5 uur durende workshop wordt een korte uiteenzetting gegeven over deze unieke gezichtsgymnastiek. Vervolgens gaat men aan de slag met de effectieve spieroefeningen voor gelaat en hals. De bijeenkomst start om 19.30 uur en kost € 24,-.

Voor inschrijving kan men terecht op de website of bellen naar het secretariaat.

Wanneer?
25 september 2012 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
615 47 64
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.