Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Rommelmarkt / fancy-fair

Vandaag zal bij Excelsior weer de jaarlijkse rommelmarkt / fancy fair worden gehouden, altijd een grootse en gezellige happening.

Al sinds begin 70-er jaren verzamelt Excelsior gedurende het gehele jaar allerlei spullen en biedt die op de rommelmarkt te koop aan. Deze happening vindt plaats op het plein bij het verenigingsgebouw van Excelsior. 

Wanneer?
22 september 2012 van 08.00 tot 15.00 uur
Organisator
Muziekvereniging Excelsior Papendrecht
info@excelsiorpapendrecht.nl
Locatie:
Rembrandtlaan 206
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.