Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Alpha kennismaking met BBQ

Vandaag begint de Alpha weer aan een nieuw seizoen. Kom naar de kennismakingsavond om eens te kijken wat de Alpha is en een beetje van de sfeer te proeven.

Heb jij vragen over God, of over jezelf? Wil je wat meer weten over Christen zijn? Of zoek je gewoon een leuk iets om te doen of een gezellige club vrienden? Kom dan naar de Alpha!

We beginnen altijd met een maaltijd, maar dit keer zelfs met een BBQ. Ben je nieuw, dan kost het je niks!

Voor wie is de alpha?
De Jeugdalpha is voor iedereen die (nog) meer wil weten over het christelijke geloof. De Jeugdalpha is er (zoals het woord al zegt) voor jongeren vanaf 15 jaar t/m ongeveer 25 jaar. Het ligt er maar aan wanneer je je te oud voelt, maar zodra het zover is, kan je natuurlijk altijd nog leiding worden of gaan helpen met de afwas of iets dergelijks. Om naar de Jeugdalpha te komen hoef je geen lid te zijn van een kerk of gemeente, je hoeft nog niet eens iets van het geloof af te weten (dit mag natuurlijk wel.)

Kijk voor meer informatie op de website.

Wanneer?
21 september 2012 van 18.00 tot 00.00 uur
Locatie:
De Lage Waard aan de Burg. Keijzerweg
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.