Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Broodwijzer

Vandaag organiseert de Heerlijkheid van Papendrecht een workshop over het bakken van brood.

• Hebt u altijd al eens brood willen bakken?
• Wilt u het fijne weten van al de verschillende soorten meel?
• Wilt u uw eigen brood laten beoordelen?
• Wat is het geheim van de bakker?
Of hebt u nog heel veel andere broodvragen? Dan wordt deze avond een broodwijzer voor u.

De avond wordt verzorgd door bakker Kees Rompa. Kees heeft 45 jaar ervaring, waarvan 30 jaar in een eigen bakkerij in Terheijden. Een expert in het bakkerswezen en dat wil hij graag met u delen. Tijdens de broodavond vertelt, showt, beantwoordt, verheldert deze vakman ‘alles’ over het broodbakken.

De avond kost € 10,00 per persoon en vindt plaats in de ontvangstruimte boven de Landwinkel. Aanmelden kan in Landwinkel de Fruitheerlijkheid, via email of telelefonisch. Meer informatie vindt u op de website.

Wanneer?
17 september 2012 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
de Heerlijkheid van Papendrecht
644 05 99
info@fruitheerlijkheid.nl
Locatie:
in de ontvangstruimte aan de Kerkbuurt 56
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.