Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inzameling Rommelmarkt-spullen bij Excelsior

Op zaterdag 22 september as. zal bij Excelsior weer de jaarlijkse rommelmarkt / fancy fair worden gehouden, altijd een grootse en gezellige happening. Al sinds begin 70-er jaren verzamelt Excelsior gedurende het gehele jaar allerlei spullen en biedt die op de rommelmarkt te koop aan. Bruikbare spullen voor de rommelmarkt kunnen op zaterdag 8 en 15 september van 10.00 tot 12.00 uur bij Excelsior worden afgegeven, op Rembrandtlaan 206 in Papendrecht. Op deze locatie zal ook de rommelmarkt worden gehouden.

Wanneer?
15 september 2012 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Muziekvereniging Excelsior Papendrecht
info@excelsiorpapendrecht.nl
Locatie:
Rembrandtlaan 206
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.