Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

IVN-wandeling

IVN-wandeling

Vandaag organiseert de NVWA een wandeling "Kruiden, bomen en zoogdieren".
Uw gids: George Ketting, tel. 691 96 47.

De Natuur en Vogelwacht De Alblasserwaard Afdeling IVN nodigt u uit voor een wandeling in de Educatieve Heemtuin. Wij kijken naar de natuur, die juist aan het einde van de zomer zijn leef- en bloeiwijze laat zien.

U krijgt het verhaal hoe de Alblasserwaard is begonnen, ontwikkeld en waarom de Alblasserwaard nog een redelijk ongeschonden gebied is. Als u op een landkaart kijkt ziet u ten noorden van de Krimpenerwaard plassen en droogmakerijen. Als u niet weet hoe dat komt en juist in de Alblasserwaard niet, loop dan met ons mee.

De wandelingen is gratis.  
Zie de website voor meer informatie.

Wanneer?
8 september 2012 van 13.30 tot 00.00 uur
Organisator
Leen den Ouden
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.